07 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Близнаци и до 14 ч. ще е в хармоничен аспект с Марс. Каквото имате планирано за деня се постарайте да го свършите до този час, защото ще има максимално количество енергия и всичко ще се развива бързо.

Венера и Сатурн са в точен напрегнат аспект днес, който ще създава чувство на самота. Настроението и самочувствието, особено при жените ще е подтиснато. Ще се появява спонтанно желание за уединение. Разговорите за изясняване на отношенията няма да дават добър резултат, не избързвайте да си правите прибързани заключения. Търпеливо изчакайте до неделя, когато по естествен път ще се възстанови баланса в любовта и партньорствата.

Който в тези дни до 9 юли включително окончателно ви разочарова и напусне живота ви, едва ли е бил подходящ за вас. След 13 юли Марс и Венера са в съединение и започват нов цикъл, който ще даде шанс да се оживи емоционалния, сексуалния и приятелския ви живот. Така че, най-доброто предстои, не унивайте!

За утре, не си правете планове, защото почти цял ден Луната ще е без курс. Едва след 17 ч. денят утре ще е ефективен.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел