07 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни цял ден на Луна без курс, от 08.17 ч. – 22.53 ч. звездите ще си почиват, това означава, че е време да си почиваме и ние.
Не се разочаровайте ако направените планове за днес не се осъществят, в такива дни това е напълно нормално.

Събитията ще се развиват по свои собствени закони, трудно ще може да се предвиди какво ще се случи. В такива дни се развиват кармични събития, които ние не можем да контролираме.

Емоционалната тема на Венера от вчера ще се развива и днес, но този път вече подсилена от непредвидимия Уран. Неделята ще е отново посветена на отношенията, но този път на проблемите в тях. Не се учудвайте, ако днес партньорите или приятелите ви са непредсказуеми. Това не трябва да ви носи стрес, не правете драми. Отнесете се спокойно, спомнете си, че днес Луната е без курс. Това означава, че каквото и да стане днес, то няма да е с особено трайни последствия, още повече се намираме и в ретрограден Меркурий, което означава, че каквито и сега изменения да настъпят във връзката, те няма да са трайни.

Помнете, че сега Венера е във Водолей и тя много често ще изтъква не вашите сходни качества с партньора, а по-скоро на различията. Странните прояви и привички на отсрещната страна днес може да станат много контрастни и видими и това да доведе до шок и разочарование.

За да си спестите разочарования и излишни вълнения, по-добре днес изобщо да не си правите срещи, отложете съвместни мероприятия. Особено ако не са ви укрепнали отношенията. А, за нови връзки и първи срещи, дори и не си помисляйте, защото може да се окажат пълна „катастрофа“ и разочарование, и за двете страни.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.17 ч. – 22.53 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 7 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 8 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 8 февруари, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 8 февруари и ще излезете от поста на 9 февруари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв