07 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Отделете време днес на всички належащи задачи. Не пренебрегвайте и темите свързани с дома и семейството. Луната все още е в зодия Рак и ще изисква от вас повече грижовност и пластичност.

Днес и утре са много натоварени и енергетични дни, в неделя е пълнолуние в Лъв, което за щастие носи позитивни новини и събития.

Ако до момента сте се чувствали затънали в неразрешени проблеми то в следващите три дни има всички възможности да се разрешат по новаторски и оригинален начин. Не търсете познатите пътища, нужно е да потърсите нов подход.

По-напрегнатите часове за деня, когато ще се изискват повече усилия, старание и поемане на отговорност ще са от 13-17 ч.

Обърнете внимание, че след 17.44 ч. деня вече не е ефективен, след този час не вършете нищо важно.

Късно вечерта в 22.04 ч. Венера преминава от Риби в Овен до 5 март.

Повече за Венера в Овен прочетете ТУК

Който иска на 8 февруари през целия ден може да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Повече за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.44 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв