07 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е специфичен, днес не си заслужава да се захващане с нищо важно и отговорно, защото може да не получите очакваните резултати и всичко да се обърка.

Луната е без курс от сутринта 06.43 ч. до 13.50 ч., избягвайте да вършите важни неща в този интервал. Но и след това също трябва да се внимава, защото днес в 17.23 ч. Меркурий и Нептун са в напрегнат аспект, който може да донесе объркване и неясност. Няма да са засегнати само тези, които се занимават с творчески професии и на които им трябва фантазна реалност. Всички останали, които са здраво стъпили в реалността, да са особено внимателни, защото може да попаднете в плен на илюзиите и лъжите.

Внимавайте с преценките, гледайте да не ви подведат, има опасност да попаднете в двойнствени отношения, замаскирани ситуации, които само да целят да се възползват от вас. Каквато и информация да постъпи днес, трябва да се проверява щателно. Внимателно да се борави и с пари.

Денят не е подходящ за преговори, изповядване на сделки и подписване на документи.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 06.43 ч. – 13.50 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел