07 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен, продължава активната вълна, но вече се включва и нетърпеливост, раздразнителност и избухливост.

Ще трябва по-внимателно да се правят изказвания, предложения и коментарии, защото отсрещната страна може неправилно да ги интерпретира.

Хубавите часове за деня са от рано сутринта, когато все още ще има хармония до и малко повече спокойствие до 9.30 ч, както и от 14 до 17 ч.

Обърнете внимание, че след 17 ч. Луната вече ще е без курс. Затова спираме с покупките и не си назначаваме срещи и увеселения след 17 ч., защото няма да са удовлетворителни.

Ниска ще бъде енергията от 9до 12 ч., щадете се и повече си почивайте.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.02 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 7 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 8 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  8 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  8 декември и ще излезете от поста на  9 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!