07 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е важен ден:  Сутринта в 9.22 ч. настъпва новолунието в  16 °Стрелец. След този час ще се пишат желанията по новолуние. Който не успее днес, може да напише желанията си и до утре вечерта.

Повече за новолуние в Стрелец може да прочетете ТУК

Ако не знаете как да формулирате желанията си прочете ТУК

Това новолуние сключва напрегнат аспект с Нептун и Марс, които днес са в съвпад. Това означава, че емоциите ще са водещи и те ще отнемат много от нашите сили.

Особено днес не трябва да взимате рисковани решения с непознати партньори, не се предоверявайте.

Много да се внимава с употребата на лекарства, алкохол, опиати. Внимавайте и с какво се храните. Бързо може да настъпи отравяне, днес всичко това действа като силен токсин.

Този аспект може да се трансформира, ако се занимавате повече с духовни практики, творчески занимания, лечение, психология или просто ако намерите време за релакс и осмисляне на текущата ситуация. Не се напрягайте точно сега да взимате каквито и да е било решения, защото първо няма да имате достатъчно сили, второ изобщо няма да сте обективни. Все нещо ще се скрива от общата картина.

Радостна вест: от днес Меркурий вече тръгва в директна посока. Всички задържани и „забранявани“ неща до момента, най-сетне се задвижват и могат да бъдат свършени.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!