07 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интересен и динамичен ден. Ще има напрегнати и некомфортни събития от една страна, но и хубава енергетика, свързана с приятелство, любов, романтика и творчески пориви и изяви.

Хубавите преживявания ще ни ги донесе хармоничният аспект между Венера и Нептун, който ще е точен в 19.52 ч. Той може да донесе нови приятели, любов, приятни романтични преживявания. Отлично време за всички творчески личности – непременно уловете вдъхновението и го пресъздайте в материалната реалност. Малко е рисковано бързо да допуснете новите хора, които може да се появят в живота ви, защото същевременно назрява и конфликтен аспект, който може много бързо да влоши отношенията и от радост, еуфория, блянове и надежди, да се приземите не особено приятно в нараняващата реалност. Затова бъдете по-предпазливи и не се предоверявайте, не избързвайте.

Напрегнатият и конфликтен аспект на Марс и Сатурн,   ще стане точен вечерта в 22.53 ч. Той ще е истинско предизвикателство както за личните отношения, така и за конкуренцията в бизнеса и други сфери на живота. Може днес да се направят големи грешки, поради слабост, нерешителност и липса на подготовка и информация. Не се захващайте с неща, за които не сте достатъчно квалифицирани.

Това е и нараняващ аспект, да се внимава много в това отношение. Не ремонтирайте нищо, за което нямате правоспособност и знания. За шофирането знаете, винаги, когато има напрегнат аспект на небето, трябва много да се внимава на пътя.

За понеделник правете планове само от сутринта до 13.31 ч., защото след това времето няма да е ефективно.

Напомняне: На  8 август  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 9 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 9 август, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 9 август и ще излезете от поста на 10 август 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.