07 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 16 ч. Луната все още е в Риби. Повече концентрация и възможност за добро самоорганизиране  ще има от сутринта до 13 ч.

В часовете от 13 до 16 ч. може да се попадне в плен на прекалено много преживявания, само подценяване и липса на смелост.

Вечерта в 18.22 ч. най-сетне Венера ще премине в зодия Рак до 6 септември. В рамките на 4 месеца тя се задържа в Близнаци поради своето ретроградно движение през май и юни и създаде доста неприятни усещания и преживявания. Веднъж на всеки 8 години Венера е ретроградна в Близнаци, но за пръв път се прояви по толкова специфичен начин. Близнаци е знак, който се свързва с много контакти, пътувания, веселие, празници, непринудено общуване. За пръв път, в своето ретроградно движение, тя се прояви като самоизолация, ограничение и задържане продължително на едно място. Това беше много специфично проявление в съчетание с други астрологични и енергийни фактори, което дълго време ще се помни.

С навлизането на Венера в Рак ще очакваме повече радост и хубави преживявания. Тя ще събуди отново романтиката, интуицията и ще създаде възможност за нови отношения и преживявания. Особено за водните знаци, разбира се, това са Риби, Рак, и Скорпион.

Връзките в семейството, с децата и родителите ще се заздравят и емоционално ще се задълбочат.

Повече за Венера в Рак прочетете ТУК

Който иска може да проведе ритуал по посрещане на Венера в следващите два дни, отброявани след 18.22 ч. от днес до вечерта на 9 август.

Инструкции за този ритуал може да намерите ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв