07 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Предстоят ни два интензивни дни с хубави аспекти и Луна в Скорпион, в които ще трябва да се вземат  повече отговорности и важни решения за бъдещето развитие.

Днес и утре може да получите подкрепа от началници, институции и високопоставени хора. Да получите благословия, да привлечете спонсори и съмишленици.

Целият ден е благоприятен, само трябва да контролирате настроението си от 15-17 ч., може да има известни спадове и пристъпи на неувереност. Непременно овладявайте тези състояния и в никакъв случай не се самокритикувайте.

Много важни подсказвания от съдбата ще има във вечерните часове от 22.30-23.30 ч. Обръщайте внимание на всичко, което мислите, чувате и виждате, дори да е уж „случайно“.

В 10.32 ч. Слънцето и Юпитер са в точен хармоничен аспект, който ще даде много вярна, важна и продължителна линия за положителна промяна.

Тези две планети са гигантите в Слънчевата ни система и когато те се включат винаги се активират положителни процеси на израстване и нови перспективи.

Затова смело проучвайте, търсете нови контакти и възможности, подготвяйте се, обучавайте се, за да можете да предприемете реални изменения през наближаващите месеци.

Август, септември и октомври, са относително спокойни и хармонични. Ретроградност на Меркурий ни очаква едва от 31 октомври до 20 ноември, тогава ще има временен застой и необходимост да довършим започнатото.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел