07 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Особен ден е днес, много неща може да се отложат или осуетят. Може да се чувствате вяли, отпуснати, разсеяни, без концентрация и желание за работа. Това е типично състояние, когато Луната няма мажорни аспекти с останалите планети. Този период ще продължи от 06.15 ч. до 18.31 ч. В този интервал трябва да се върши само най-належащото и необходимото.

Вечерта след 18.30 ч. Луната вече ще навлезе в зодиакален знак Рак и веднага ще внесе по-приятно и хармонично настроение. Ще изчезне натрупалото се вътрешно напрежение и неудовлетвореност от изминалия ден.

Много интересни сигнали и знаци може да постъпят във вечерните часове от 19 до 21 ч. Ще разберете в коя сфера ще трябва да положите повече усилия, за да сте успешни през следващите 2 седмици.

За утре спокойно можете да си направите планове, защото денят ще е успешен и продуктивен.

ЛУНА БЕЗ КУРС06.15 ч. – 18.31 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.