07 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Много бързо трябва да се организирате и да свършите всичко важно до 13 ч.

До тогава аспектите са много благоприятни, бързо може да намерите общ език. Разчитайте и на помощ и разбиране от приятели, познати и единомишленици. Дори и без да търсите целенасочено помощ, може така благоприятно да се подредят събитията, че да получите възможно най-добър резултат.

Продължава и позитивния аспект между Венера и Марс, който ще допринесе и за по-бързата комуникация. Всички казуси може да се разрешат добронамерено с чувство за хумор. Бързо ще възниква симпатия и ловко ще се избягват неудобните моменти.

След 13 ч. до края на деня, вече настъпва време на пълна неефективност и неразбория. Дори и много да се стараете, все няма да получите нужния резултат и ефект. Луната вече е без курс и най-доброто, което може да направите е да се уедините и да вършите само най-спешното, без да започвате нови неща.

Утре денят ще е успешен, ще може да си планирате да свършите това, което днес не можа да се реализира.

Напомняне: На 7 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 8 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 8 април , повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 8 април и ще излезете от поста на 9 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.05 ч. – 23.32 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв