07 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта Луната вече е във Везни. Този знак винаги слага сериозен акцент върху общуването и взаимоотношенията.

Днес трябва особено много да се внимава в това направление, защото вечерта две темпераментни, избухливи и революционни планети – Марс и Уран са в нехармоничен аспект. Той може да предизвика внезапни, неочаквани обрати, промени и напрежения.

Този аспект генерира много гняв, недоволство и конфликтност. Може да се предизвикат пожари, взривове, катастрофи, техногенни аварии. Затова много трябва да се внимава в изправността на машини,  апарати и електроприбори. Да се спазват всички препоръки по охрана на труда. Ако нямате достатъчно опит или квалификация, не трябва да рискувате. Да се овладяват емоциите и да не се избързва в решения и необмислено поведение. Защото Уран дава бързо действие, когато трудно можем да преценим всичко, обективността в такъв момент напълно отсъства.

Трябва да се отчете и настъпващото пълнолуние, което е утре и то допълнително дава сила на този разрушителен по своята природа аспект.

Както винаги, трябва да отбележим все пак и другото ниво на проявление на Марс и Уран.

Този аспект дава много енергия, използвайте я, за да започнете най-сетне да правите упражнения, започнете да вдигате гирички, ако нямате, използвайте бутилки с вода, книги или други предмети, много добре се разрежда тази енергия с физическа активност. Ако имате тренажор, който само събира прах, най-сетне вече трябва да започнете да го използвате 🙂

Можете  да подредите своите вещи и околното пространство, дори да започнете лек, козметичен ремонт. Това е чудесна възможност да угасите разрушителната енергия на Марс и Уран и да я трансформирате в положителна, градивна посока.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел