07 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта Луната вече е във Везни. Този знак винаги слага сериозен акцент върху общуването и взаимоотношенията.

Днес трябва особено много да се внимава в това направление, защото вечерта две темпераментни, избухливи и революционни планети – Марс и Уран са в нехармоничен аспект. Той може да предизвика внезапни, неочаквани обрати, промени и напрежения.

Този аспект генерира много гняв, недоволство и конфликтност. Може да се предизвикат пожари, взривове, катастрофи, техногенни аварии. Затова много трябва да се внимава в изправността на машини,  апарати и електроприбори. Да се спазват всички препоръки по охрана на труда. Ако нямате достатъчно опит или квалификация, не трябва да рискувате. Да се овладяват емоциите и да не се избързва в решения и необмислено поведение. Защото Уран дава бързо действие, когато трудно можем да преценим всичко, обективността в такъв момент напълно отсъства.

Трябва да се отчете и настъпващото пълнолуние, което е утре и то допълнително дава сила на този разрушителен по своята природа аспект.

Както винаги, трябва да отбележим все пак и другото ниво на проявление на Марс и Уран.

Този аспект дава много енергия, използвайте я, за да започнете най-сетне да правите упражнения, започнете да вдигате гирички, ако нямате, използвайте бутилки с вода, книги или други предмети, много добре се разрежда тази енергия с физическа активност. Ако имате тренажор, който само събира прах, най-сетне вече трябва да започнете да го използвате 🙂

Можете  да подредите своите вещи и околното пространство, дори да започнете лек, козметичен ремонт. Това е чудесна възможност да угасите разрушителната енергия на Марс и Уран и да я трансформирате в положителна, градивна посока.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!