07 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня е само до 11.55 ч., след това Луната ще е без курс и събитията за деня ще бавят и задържат.

Но все пак, няма да се усеща прекалено силно тази лунна пауза,  защото днес имаме цяла палитра от интересни астрологични събития, които ще ни държат с активно включено внимание.

Днес Слънцето и Юпитер са в напрегнат аспект, който може да ви провокира да търсите нови хоризонти, да преосмислите пътя си до момента и да искате да промените някои параметри.

Моля изчакайте за тези важни решения до 27 август, задействайте ги след тази дата. Важното е днес, както и до края на седмицата да внимавате да не засегнете нечие честолюбие, както и самите вие да не се обиждате и да не се сравнявате постоянно с другите. Особено вредно е сравнението, защото всеки си има своя важен духовен и кармичен път, своите скрити дарби и таланти и свое темпо на развитие. Така че, по-малко да се обсъждат постиженията или почивките на околните, повече да се вгледате в това, което вие самите искате и да си набележите конкретни точки за постигането му.

Уран е в стационарна позиция също днес и от утре започва своето ретроградно движение до 6 януари 2019. Затова може да усетите много силно вътрешно нетърпение и раздразнение, възможни са и технически аварии, особено с електричество и интернет, неочаквани за вас събития и развръзки. Ще се наложи да се търсят нови методи за действие през следващите 5 месеца. Не бързайте да се притеснявате сега и за тази ретроградност, Уран е висша планета и нейното символично движения „назад“ не се отразява така видимо в ежедневния ни живот. Усещат се много силно обаче точките на обръщане и стационарност, като днес.

И последно, нощес в 2.29 ч. Венера премина в знака на своето управление Везни, където е много силна. В този знак ще бъде до 9 септември.

Който иска да проведе чудесния ритуал по посрещане на Венера в нов знак да тича за розови свещи и да прочете повече за това ТУК

Повече за Венера във Везни може да прочетете ТУК

Напомняне: На 8 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 9 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  9 август , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    9 август    и ще излезете от поста на   10  август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10:55-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!