06 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната ще бъде в Козирог до 13.09 ч. на обяд. До тогава Луната ще се приближава към Сатурн, а това винаги създава унило и подтиснато настроение. Не допускайте да ви обземе негативизъм, след 14 ч., това състояние бързо ще изчезне.

До края на деня Луната, която вече ще е във Водолей, ще бъде в хармоничен аспект с Марс. Това ще разсее трудностите и ограниченията от сутринта и ще ни дари с достатъчно енергия и позитивизъм. Оставете повечето работа за след 13 ч., когато ще я свършите много по-ентусиазирано, бързо и ефективно.

Все още сме под силното въздействие на пълнолунието и лунното затъмнение от вчера.

Не се натоварвайте с много работа, щадете се, вършете само най-необходимото, оставете приливната вълна да премине, за да може по-обективно да прецените ситуацията.

Ако се налага, вземете решения едва след 12 юли, тогава много по-спокойно и реалистично ще изглежда всичко и преценките ще са верни, а не временни.

Не правете големи планове за следващите два дни. Звездите така са се подредили, че на 7 и 8 юли Луната ще е без курс. Това ще са два дни на ниска ефективност, недейте да планирате нищо важно за тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12.36 ч. – 13.09 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел