06 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Везни и отново ще ни се даде шанс да се концентрираме върху партньорските и любовни връзки.

Рано сутринта от 6 до 9 ч. може да се попадне в неясна емоционална ситуация, не избързвайте, може да се окаже, че действителността е съвсем различна, както в положителна, така и в отрицателна посока. Каквото и да се случва, да знаете, че има и друго лице дадената ситуация.

До 12 ч. настроението ще е променливо, неустойчиво и често ще се изпитва неудовлетворение от случващото се. След това всички тези настроение ще се разсеят и до края на деня ни очаква ползотворно време.

За утре не си планирайте нищо важно до 11 ч., защото времето няма да е ефективно.

Особено важни събития може да се случат от 14 до 16 ч., може да ви хрумнат полезни идеи, които да окажат благотворно влияние през следващите 2 седмици.

Добрата новина е, че най-сетне Венера има хубави аспекти до неделя включително и ще даде възможност за създаване на нови връзки или укрепване на вече съществуващите. Това ще засегне благоприятно и бизнес партньорствата, като ще даде възможност лесно да се обсъждат дори и напрегнатите теми. Този благоприятен период ще продължи до края на месеца. Сега в събота на 9 януари очакваме хармоничен аспект между Венера и Марс. Преди това още на 7 януари Марс най-сетне ще напусне огнения Овен и навлиза в Телец, а на 8 януари Венера навлиза в Козирог. Два умерени земни знака, разумни и спокойни, които ще допринесат за хармонизирането и стабилизирането на отношенията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв