06 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продуктивната част на деня е само от сутринта до 14 ч. До тогава Луната е все още в Телец и са актуални хубавите тенденции от вчера.

До обяд е добър ден да се направи строен план за действие през седмицата. Сложете в ред документацията, дайте ход на най-спешните си задължения. Ако успеете да се организирате и да придвижите нещата в тези продуктивни часове ще получите много бързи резултати.

Доверявайте се на своите вътрешни усещания, интуицията ще е водеща. Особено сега, когато се намираме между две затъмнения – последното, което беше на 26 декември и предстоящото на 10 януари, е много важно да не се пренебрегва вътрешния глас. Това е важно време на трансформации и всеки знак е полезен.

Следобед наблюдавайте събитията, особено в часовете от 13-15 ч., защото ще са много показателни за бъдещето.

Обърнете внимание, че след 14.08 ч. до края на деня Луната е без курс и трябва да се внимава, защото ще има голяма разсеяност. Отложете важните неща за утре.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14.08 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв