06 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта от 7 до 9.30 ч. наблюдавайте внимателно събитията, защото ще има много важни събития и ситуации, които ще ви подскажат благоприятните тенденции за следващите две седмици.

Възможно е да ви хрумнат важни идеи, които да подобрят видимо живота ви в относително кратък срок.

Денят е продуктивен, използвайте го максимално, ако имате запланувана работа, която може да свършите и в този празничен ден. Напомням, че от 10 септември ще бъде по-трудно, заради ретроградната фаза на Меркурий. Затова сега използвайте всеки хубав ден, за да си подпомогнете.

Луната е в Козирог и от сутринта до 15 ч. ще бъде в хармоничен аспект с Уран, това благоприятства всички дейности да се развиват динамично.

Независимо с какво се занимавате днес, интуитивните ви импулси винаги ще ви направляват във вярната посока. Не се притеснявайте да им се доверите. Правилните мисли и действия ще ви спохождат точно навреме.

Вечерта ще бъде релаксираща и спокойна, непременно намерете време за своите любими занимания.

Напомняне: На  6 септември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 7 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 септември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 септември и ще излезете от поста на 8 септември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО!   От 10 септември  до 2 октомври 2022 г.  ще бъде ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.