06 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Понеделник ще ни зарадва с хармоничен аспект на Венера и Юпитер. Това е един от най-приятните аспекти, приповдига настроението, подобрява взаимоотношенията и активизира финансовите източници. Удачен ден за партньорските отношения, защото ще може да ги укрепите, ако до момента сте имали проблеми.

Слънцето и Уран вече са сформирали на небето силен хармоничен аспект, който ще създава настроение и желание за бързи положителни промени.

Точно заради това, в този последен лунен ден от месеца преди новолуние, когато принципно се чувстваме отпаднали и уморени, поради липса на енергия, ще се чувстваме доста по-бодри.

Не пропускайте да почистите и подредите пространството около себе си преди новолунието, което ще настъпи през нощта на 7 септември – в 3.56 ч.

ЛУННА ДИЕТА! – Разтоварващата лунна диета е добре да я започнете още от днес на обяд, след 12 ч. и да продължите до 18 ч. или до края на деня на 7 септември. Който иска може да е само на течности в този период, за да помогне на организма по-лесно да се освободи от токсини. Ако не издържате на глад, тогава бъдете на лека плодово-зеленчукова диета. Ако приложите това кратко диетично разтоварване, ще забележите как бързо се ще почувствате бодри и енергични. Препоръчително е да го направите, защото Девата има отношение точно към здравословното и диетично хранене и бързо ще постигнете положителни резултати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел