06 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До обяд да се внимава със семейното обкръжение. Може да възникнат напрежения и недоразумения. Обърнете внимание, че започваме тази неделя с Луна без курс, в този интервал може да се вземат грешни решения и да се кажат неправилните думи. Ако шофирате, бъде много внимателни и осъзнати на пътя.

След 11.45 ч. Луната вече навлиза в Телец, това са дни на стабилност, рационален подход, практични решения, до вторник включително ще се създадат благоприятни обстоятелства за заработване на пари и подсигуряване на бъдещо благополучие.

Фокусирайте се в тази посока, да потърсите нови възможности за реализация и печалба.

До края на деня може да усетите известна неувереност и колебание, както и неудовлетвореност, но не бързайте да изразявате веднага своето недоволство, неувереност и страхове. Трудно ще се общува с нежния пол, ще са много раними и обидчиви, внимавайте.

Сутринта в 10.23 ч. Венера навлиза в Лъв до 2 октомври.

Повече за Венера в Лъв прочетете ТУК

Който иска може днес или утре да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за активиране енергиите на любовта и парите. Прочетете повече за това  ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.46 ч. – 11.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв