06 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Известно напрежение ще витае днес, в сравнение с предходните дни, ще се чувства временно психологически дискомфорт. Днес аспектите са напрегнати и конфликтни, особено да се внимава след 13 ч. до края на деня, защото бързо ще възникват спорове и дразнения.

Обърнете внимание, че има и кратък период на Луна без курс 15.44 ч. – 16.55 ч., тогава бъдете максимално осъзнати и деликатни.

В такива дни, човек може да прегрупира своята енергия, да прецени посоката, в която трябва в момента да вложи повече усилия.

Този ефект се получава от планетата на кармата – Сатурн, който днес е стационарно-директен. До края на седмицата може да продължи този период на задържане, забавяне и необходимост от полагане на повече усилия и самодисциплина. Това е време за пълна „инвентаризация“ на действия и намерения.  Особено ясно това ще си проличи в областта на администрацията и закона, защото Сатурн символизира тези структури. Добрата новина е, че от 10 септември постепенно започват да се задвижват и реализират онези неща, които дълго са били в застой или само на идейна фаза.

Рано сутринта Меркурий преминава в Дева до 22 септември. В този знак той е много силен, защото го управлява. Мисълта и речта стават аналитични, структурирани, пунктуални и точни.

Напомняне: На 6 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 7 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 септември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    7 септември   и ще излезете от поста на 8 септември  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15:44-16:55 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!