06 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Почти целият ден е с Луна без курс. Много трябва да се внимава в този интервал 01.46 ч. – 15.48 ч., защото най-много грешки се допускат именно тогава.

Не подавайте документи, внимавайте като боравите с пари, не предприемайте нищо важно в този интервал.

Денят е ефективен едва след 16 ч., когато Луната ще премине в Риби.

След този час настава благоприятна възможност да се справите с най-належащите и спешни неща за деня, докато все още това е възможно.

До края на деня е добър момент за споделяне, съпричастие и намиране на общ език след споделянето на мисли и чувства.

Утре ни очаква ден с хармонични аспекти, може да се направите планове.

Вече наближава пълнолуние в Овен, което ще бъде на 9 октомври късно през нощта в 23.56 ч. Пълнолунието винаги активизира събитията, затова се пригответе всичко да се забърза и ускори.

Напомняне: На  6 октомври  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 7 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 октомври и ще излезете от поста на 8 октомври   2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС01.46 ч. – 15.48 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.