06 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни интересен и специфичен ден, който ще ни отвори път за ново начало, за обновление и смяна на енергиите. Сутринта все още ще има възможност да направите полезните ритуали по изчистване и освобождаване, повече информация за това може да намерите ТУК.

В 14.07 ч. настъпва новолуние в 14-тия градус на Везни. Това новолуние носи чудесни възможности за обновление и прозрение. Новолунието е в съвпад с Марс и ретро Меркурий и активно ще ни подсеща, че трябва да сме много деликатни и внимателни в личните отношения. Като цяло Везни винаги поставя акцент върху отношенията, баланса и дипломацията. Това новолуние ще създаде благоприятна среда за нови партньорства, обновяване на деловите и обществените отношения.

След настъпване на новолунието може вече да напишете своите желания, да обмислите и построите планове за постигането им.
Повече за новолуние във Везни прочетете ТУК.

Напътствия за писане на желанията ще намерите ТУК.

Днес Плутон е в стационарно положение и от днес отново става директен. Когато е в тази специфична позиция Плутон ни дава много сили и решителност. Ще има достатъчно сили и мотивация да се свърши онова, за което дълго време сте събирали сили и смелост.

Много внимавайте в часовете от 14 до 16 ч., защото нараства дразнимостта, особено напрегнати може да станат отношенията в семейството. Не засягайте напрегнати битово-семейни въпроси, защото бързо може да се разрази конфликт.

За утре почти не правете никакви планове, защото почти цял ден от 8 до 17.23 ч. Луната ще бъде без курс, денят няма да е ефективен.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел