06 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се пред два важни аспекта за октомври, които ще са точни в понеделник.

Меркурий прави напрегнат аспект с Уран – нервната система става нестабилна и свръх възбудима. Може рязко да се променят условия и договорености. Да отпаднат обещания и да се променят срокове в посока, която не сте очаквали. Този аспект ще продължи до 9 октомври, въоръжете се с търпение.

Слънцето и Сатурн също ще са в точен напрегнат аспект, който може да предизвика доста трудности и нехармонични ситуации. Да забави преговори, да усложни отношенията с началници, роднини, да забави оформянето на документи и да предизвика сблъсък със законови изисквания. Този аспект ще е активен до 10 октомври включително.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел