06 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

С наближаването на пълнолунието се усилва и емоционалния фон. Днес вече е точна опозицията на Венера с Уран, която ще допринесе за много преживявания и неочаквани обрати във взаимоотношенията.

На такъв аспект може да се прояви неочаквано, ексцентрично поведение, което да доведе след себе си редица усложнения. Може да се появи внезапен порив от прекъсване на отношенията и създаване на нови, като новите, може да се окажат изключително неудачни.

С една дума – днес трябва да се внимава да не се проявяват нестандартни хрумвания и да не се правят експерименти в любовта и партньорствата, защото резултатът може да се окаже непредвидим и неконтролируем.

Възможно е някои връзки рязко да приключат, без видима причина и без обяснение, но преди лунно затъмнение това е напълно нормално.

Днес жените може да се окажат в не особено добро настроение, може да имат някакви здравословни неразположения. Мъжете да са подготвени за капризи и други прояви.

ВАЖНО!!!

От 30 октомври до 12 януари е ретрограден Марс. Прочетете повече за това ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.