06 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Стрелец до понеделник сутринта, енергетиката започва да се променя и да става малко по-оптимистична. Но, въпреки това ще забележите, че в следващите два дни все още ще се анализират събитията до и около трансформиращото и напрегнато скорпионско новолуние. Дълбоките преживявания и обсъждания ще активират и от преминаването на Меркурий в знака на Скорпиона до 24 ноември. Благодарение на това мисленето и изследването на дадени въпроси и проблеми ще бъде много интуитивно, дълбоко и безпощадно към лъжите и манипулациите. Това ще е период на ползотворно обучение, изследователска и научна работа.

Днес в 17.59 ч. Меркурий и Венера ще са в хармоничен аспект. Той може да допринесе за нови приятни и полезни запознанства. Които може да не са само приятелски или любовни, но и да са конструктивни и важни в бизнес аспект в бъдеще.

Като цяло денят обещава да бъде приятен, ако не позволите да ви обсебят злободневните теми, постарайте се да не се потапяте в негативни настроения. Все пак вече сме навлезли в нов лунен месец и не трябва да пренасяме стари проблеми в него.

Днес или утре може да проведете полезни срещи или проучвания относно новите ви желания и начинания, които се пожелахте и вероятно написахте по новолуние.

Който още не е успял да си напише желания и да си състави планове за действие по новолунието, може да го направи и днес в рамките на деня. За справка вижте прогнозата от 4 ноември.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел