06 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в зодия Рак и семейната, имотна и финансова тематика все още ще е активна.

Рано сутринта може да се появи силно раздразнение и конфликтни битово-семейни ситуации. Спрете се навреме в осъждането, не навлизайте в разправии, не критикувайте, защото обидата задълго ще се помни.

Най-хармоничната част от деня е от 10-17 ч., когато може относително спокойно да си свършите работата за деня, стига да не ходите по институции за уреждане на документи.

Денят не е подходящ за срещи и разговори, не подписвайте договори, не водете преговори, ще се сблъскате с непредвидени трудности.

Днес може да изпитате трудности в комуникацията и уреждането на залежали проблеми.

Може да се повторят ситуации от края на октомври и началото на ноември. Трудно ще се намери компромисно решение, затова не настоявайте да си изяснявате отношенията и да си уточнявате задълженията, защото ще има доста препятствия.

Не приемайте с обида и разочарование хладното и дистанцирано отношение, защото ще се окаже временно явление. След седмица, обстоятелствата ще са се подобрили и хармоничното общуване ще се възстанови.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв