06 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Риби и днес ще се активират много силно емоциите. Ако в предходните два-три дни сте имали напрегнати ситуации и сте били мобилизирани да действате и да се защитите и запазите позициите, сега вече идва времето на осмислянето на победи и поражения.

Единствено трябва да се внимава да не попаднете в клопката на самосъжалението, на страха и неувереността. Това е много ниска вибрация, която ще ви отнеме от енергията и съпротивителните сили.

Ако имате усещането, че нещо сте загубили, че сте претърпели поражение, то бързам да ви припомня, че сега се намираме в период на ретрограден Меркурий. С една дума, събитията, няма да са окончателни и напълно непоправими. След около месец, ще може да възвърнете баланса и пропуснатото.

Днес събитията ще се развиват бързо и резултатно. Каквото имате да свършите ще стане по-бързо ако го направите в първата част на деня до 14 ч.

В часовете от 14-17 ч. може да има променливо настроение, липса на смелост и самочувствие. Трудно ще се водят разговори между майки и дъщери, както и с всички представителки на нежния пол.

Утре ни очаква продуктивен ден, може да си направите планове.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!