06 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Сутринта в 8.50 ч. Слънцето и Нептун са в точен хармоничен аспект. Днес и утре ще бъдете провокирани да сложите ред в чувствата и възприятията си.

 Може да бъдете въвлечени в събития, които ще изискват внимание, съчувствие и деликатно отношение. В такива моменти виждате, как много от предчувствията и съмненията стават реалност.

Обърнете внимание че има период на Луна без курс 10.20 ч. 15.03 ч.  , през който трудно ще се управляват събитията и емоциите. Не взимайте решения, не правете важни изказвания в този период.

Не забравяйте за програмата по довършване, финализиране, почистване и изхвърляне до 18 ч. вечерта във вторник, когато ще настъпи новолуние в Скорпион.

Днес 20.51 ч. Уран от Телец, отново се завръща за няколко месеца в Овен до 6 март.

В такъв ден, когато висша планета премине в друг знак се случват силни, знакови събития. Днес и утре са вероятни и внезапни обрати, сериозни финансови усложнения, неочаквани новини и събития. Някои позабравени конфликтни събития от близкото минало отново ще се завърнат на дневен ред. Уран в Овен действа рязко и бързо – този път нехармоничните ситуации ще трябва да бъдат разрешени.

Днес и Лунните възли сменят своя знак, от Лъв-Водолей се преместват  по оста Рак-Козирог до 6 май 2020 г., когато ще премине в Близнаци. Лунните възли се движат ретроградно, затова в тази поредност се сменят знаците.  Лунните възли сменят актуалните житейски теми и направления на нашето съзнание и внимание. Повече ще се вслушваме в своите чувства, ще проявяваме себе си естествено и откровено.   Вниманието се фокусира върху семейните и родови традиции и ценности.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  10:20-15:03 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!