06 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Най-сетне Венера и Марс преминават във въздушният и контактен знак Водолей. Това е чудесна новина, защото във взаимоотношенията веднага ще се усети много по-голяма лекота. Двете планети влизат едновременно в този знак и са в съвпад. Това ще даде голяма динамика в чувствата и отношенията. От този ден Марс и Венера започват своя нов двугодишен цикъл по зодиака. Темата вече се сменя, преценката за някои текущи събития – също. Вече ще имаме нов подход, нова визия за случващото се. Това ще даде по-свеж тласък и в личните и служебни взаимоотношения.

Обърнете внимание, че днес започваме деня с Луна без курс от 6.03 ч. сутринта до 10.01 ч, след това вече Луната навлиза в Телец.

Напрегнати ще са аспектите от 10 до 14 ч., може да настъпят напрегнати и конфликтни моменти във взаимоотношенията, особено у дома.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 06.03 ч. – 10.01 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.