06 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част от деня е много кратка, само до 11.46 ч. аспектите са хубави и каквото правите до това време ще получите добър резултат.

След този час до края на деня времето не е ефективно, защото вече Луната е без курс, т.е. няма мажорни аспекти с останалите планети.

Постарайте се в тези часове да не се занимавате с важни неща, повече си почивайте.

От днес настъпва важен период, който ни настройва на настъпването на пролетта. Земята и водата започват да се загряват, предстоящите тридесет дни напред са известни още в източната астрология като „период на пробуждане на насекомите“. Старайте се през този месец да давате живот, а не да отнемате, грижете се за здравето си, не преохлаждайте организма си, лягайте си преди 22 ч. вечер и ставайте рано. Предпазвайте се от сплетни, не споделяйте открито мислите и намеренията си.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.46 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв