06 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Обърнете внимание, че в началото на деня има кратък период на Луна без курс от 9.13 до 11.30 ч., в съчетанието и с ретроградния Меркурий, това няма да бъде подходящ период за сериозна работа, от която очаквате някакви резултати. Избягвайте в тези часове да водите и важни разговори, не ходете по институции.

По-продуктивната част на деня започва след 11.30 ч., когато Луната вече навлиза в Лъв.

Най-успешните часове за този петък са от 11.30 ч. до 16 ч., като и през този отрязък от време може да има резки промени в настроението, чувство на неудовлетворение, склонност към прекаляване както с храни, така и с харченето на пари.

След 17 ч. до 19.30 ч. нараства нервното напрежение, внимавайте особено у дома във отношенията с близките.

Напомняне: На 6 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  7 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  7 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   7 март   и ще излезете от поста на  8 март   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  9.13 ч. – 11.30 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел