06 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН! Честит празник на българската армия!

Честито на всички именници, които празнуват днес, бъдете здрави и жизнени, много радост и късмет!

Денят ще е хармоничен, с хубави аспекти и приятна енергетика. Настроението ще се повишава, ще нарастват съпротивителните сили.
Най-добрата новина е, че днес има хармоничен аспект между Венера и Плутон, който ще подобри поразклатените любовни и приятелски отношения. Ще донесе благоприятни финансови новини и бъдещи бизнес възможности.

Този аспект ще е в сила до края на седмицата, той ще носи и вдъхновение, покана за перспективни проекти и възникване на нови делови отношения.

Може да се създаде благоприятна обстановка за увеличаване на доходите и правилното им направляване.

Относно отношенията, възобновява се привличането и страстта, връзките може да започнат да резонират на нова, много по-хубава вълна. Отношенията може да се трансформират, да се запази само най-здравата и градивна съставляваща.

Този аспект дава и облекчение при здравословни неразположения, особено при инфекциозни заболявания.

За утре не си назначавайте важни срещи от 10.30 ч. до 15 ч., защото времето ще е крайно неефективно.

Напомняне: На 7 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 8 май. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 8 май, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 8 май и ще излезете от поста на 9 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел