06 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 10.06 ч. Луната навлиза в Скорпион и веднага ще сложи силен акцент на всички спешни теми. Дори и това, което до момента сте държали встрани, за да бъде свършено някога, когато имате повече време или енергия, сега ще се появи на дневен план.

Днес и утре ще са много наситени и интензивни дни, защото ще сме под въздействието и приливната вълна на пълнолунието в Скорпион, което настъпва на обяд в четвъртък.

Много трябва да се внимава с тази енергия, защото сега всичко става много силно, видно и дори дразнещо.

Препоръката е в тези 2-3 дни да се концентрирате върху належащите и дразнещи проблеми, като положите усилия да ги отстраните или елегантно потушите.

Два важни момента има днес:

  • До 14 ч. не се гневете. ако нещо не се получава, в тези часове може да ви спадне енергията и настроението, трудно ще се общува със стари хора, ще се наложи да се направят отстъпки.
  • Бъдете особено внимателни вечерта след 20 ч., особено във взаимоотношенията в семейството, може бързо да възникнат конфликти.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05.31 ч. – 10.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв