06 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е точен аспектът между Марс и Юпитер. Той силно засяга самолюбието и реализацията. Този аспект може да даде усложнения с работа, бизнес или обучение в чужбина.

Старайте се да проявявате умереност във всичко. Проследявайте внимателно как се развиват задграничните ви връзки, както и юридическите ви казуси. От днес до сряда включително е важно да сте максимално деликатни и нищо да не изпускате от поглед.

Ако усетите, че не приемат  направеното от вас, че не  ви уважават и оценяват по достойнство – не се натъжавайте. Не се само съжалявайте. Запазете своята идея и настройка и  не се отказвайте от избраната посока.

Все пак е добре да се вслушате в някои съвети и предложения. Анализирайте и чуждата гледна точка, може да заимствате някои интересни идеи. Използвайте тези временни несгоди за още по-силна мотивация за действие.

Добра новина: вечерта в 21.26 ч. Меркурий преминава в Телец до 21 май. Това време ще бъде много продуктивно и практично. Идеите и плановете вече преминават в действие и се реализират. Всички стават много по-целенасочени и търсят реален резултат от положените усилия.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!