06 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ден с благоприятна финансова активност!

След навлизането на Луната в Дева от 9.30 ч. нататък започва най-сетне продуктивната част не само на седмицата, но и на месеца.  Целият ден е благоприятен и успешен, може спокойно да си стартирате своите проекти и нови начинания.

Принципно юни месец ще бъде доста поносим и дори приятен на фона на изминалите последни трудни месеци. Сега няма да има затъмнения или ретроградности на по-близките планети, които да ни затормозяват. Единствено по напрегнати ще се дните преди пълнолунието от 11 до 14 юни, когато Венера ще е в съвпад с Уран, 15-16 юни Слънцето е в напрегнат аспект с Нептун, на 18 и 19 Венера е в напрегнат аспект със Сатурн. Но това са преодолими аспекти, особено след като човек е предупреден.

Напомням само, че на 12 и 14 юни са дни БЕЗ БОГАТСТВО, когато не е благоприятно да се сключват сделки и да се правят големи покупки на скъпи вещи.

Но, поне имаме чудесна методика за изчисление на благоприятните дни с финансова активност. Тях винаги ще намерите на страниците на моя сайт. Сега съм включила още една методика в тяхното изчисление, затова за юни месец има в добавка нови дати, може да си ги отбележите: 7, 8, 18, 19, 21, 25 юни. Направете необходимите действия в тези дни, за да се справите с новите икономически и финансови промени.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 09.23 ч. !!!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.