06 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


С 9 ч. сутринта Луната вече навлиза в Телец. До края на деня Луната ще е с хармонични аспекти с благоприятните планети Венера и Юпитер. Те ще ни помогнат да се справим с последствията от напрегнатите аспекти от вчера.

Благоприятно ще е общуването с близки приятели, познати и съмишленици, с които може да закрепите своите връзки. Много полезни ще са и семейните сбирки, непринуденото общуване, споделените обед или вечеря, ще изиграят благоприятна сближаваща роля.

Всичко, което чувате и виждате днес, трябва да се подлага на съмнение. Непременно си оставяйте достатъчно време за преценка и размисли.

Наближава слънчевото затъмнение в Близнаци на 10 юни, в такива периоди се случват важни събития, които ние не можем много адекватно да преценим. Затова колкото по-внимателно се придвижваме в събитията и внимателно обмисляме, толкова по-малка опасност има от грешки.

Напомняне: На 6 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 7 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 юни и ще излезете от поста на 8 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 01.49 ч. – 08.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв