06 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Луната е във Везни, отново темите за справедливост, дипломация и баланс ще са водещи, както и любовта и взаимоотношенията. Като цяло денят е хармоничен и продуктивен. Единствено трябва да се внимава от 14 до18 ч с чувството за мярка във всичко, от взимане на решения до приема на храна и напитки. Внимавайте какви отговорности поемате и какви обещания давате.

От сутринта ще се усеща нова динамика в събитията, която ще е продиктувана от прехода на планетата Марс в Телец, която стана вчера. Докато беше в Овен, събитията се развиваха бързо, понякога необмислено и твърде прибързано. Сега вече, темпото ще е по-забавено, на моменти дори мудно, но за сметка на това действията  ще са обмислени, ставаме по-търпеливи и упорити спрямо избраната цел. Много по-лесно ще се справяме с проявите на агресивната мъжка енергия, която до момента беше агресивна и нападателна.

Меркурий, планетата на общуването и интелекта вече е в чувствителният и  деликатен знак Рак. Решенията ще се взимат единствено под въздействие на емоциите. Трябва да се внимава с   възприемчивите  хора, защото сега ще бъдат много по-впечатлителни и раними. Не се учудвайте ако първо някой първо се смее и е в хармонично настроение, а в следващия момент вече е в съвършено противоположно състояние на духа.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.