06 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта Луната вече е в Близнаци и бързо ускорява нашето ежедневие.

Ще се активизират срещи, разговори, обсъждания, но не трябва да се забравя, че точно днес Меркурий е в точен нехармоничен аспект с Нептун. На първо място не вярвайте на постъпилата информация, пазете се от манипулатори и недобронамерени хора и ситуации. Може неусетно да бъдете въвлечени в неприятни преживявания.

Днес и утре са дните, в които най-много трябва да се съблюдават отлични приятелски и партньорски отношения, защото Венера е с напрегнати аспекти първо със Сатурн, а след това и с Уран. Сценариите в отношенията ще са все напрегнати и разочароващи, затова бъдете внимателни. Вечерта не влизайте в пререкания, отложете уясняването на отношенията и не си насрочвайте срещи, особено ако сте в началото на отношенията. Тези предупреждения важат до 9 юли включително, защото на небето ще се сформира напрегната конфигурация с Венера – планетата на партньорствата и любовта.

Късно вечерта от 21 до 23 ч. може да получите верни прозрения за бъдещето.

Напомняне: На 6 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 7 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 7 юли, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 7 юли и ще излезете от поста на 8 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 04.25 ч. !!!

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.57 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв