06 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В събота и неделя Луната ще бъде в Стрелец. Дните ще са добри за обучение, за възобновяване и съживяване на задгранични контакти. Като цяло денят ще е с положителни аспекти, особено от сутринта до 16 ч. аспектите на Луната в Стрелец са хармонични.

Сутринта в 9.07 ч. Венера и Сатурн са в точен съвпад в 6-тия градус на Водолей. За контакти от професионален и творчески характер този аспект е подходящ. Той ще даде стабилност и яснота на идеите.

По-сложно ще бъде в емоционалните и любовни отношения, защото може да настъпи временно охлаждане на чувствата, колебание, отчуждение. Но, за тези връзки, които вече са достатъчно съзрели, Сатурн ще допринесе за заздравяване на отношенията. Сега ще трябва да се научите повече да се доверявате, да се преодолява мнителността. Приятелството, което вече е достатъчно съзряло може да се задълбочи и развие. Особено ако има разлика във възрастта и единият партньор е по-възрастен.

Трудности може да възникнат в новите, неукрепнали връзки, защото Сатурн ще възпрепятства задушевното общуване, няма да може да се развие жива, емоционална връзка. Може да се чувства хлад, скованост и дистанция. Има нюанси, които трябва да се отчетат – сега не е време поставяне началото на нови връзки, не упорствайте, едва след 21 февруари ще бъде по-подходящо.

Вечерта не взимайте окончателни решения за приятелства и връзки, както и за делови партньорства. Може да настъпят някакви непредвидени обстоятелства и разочарования, но сега не е време да се действа прибързано.

Утре цял ден Луната отново ще е без курс, затова не си насрочвайте срещи и разговори, не правете големи планове, защото няма да се реализират.

Напомняне: На 7 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 8 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 8 февруари, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 8 февруари и ще излезете от поста на 9 февруари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел