06 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Хубав, наситен и интересен ден, в който може да предприемете важни действия, които могат положително да променят живота ви.

Луната е в знака Рак, достатъчно силна и интуитивна. Не отлагайте и семейните въпроси, особено ако са свързани с децата и родителите. До края на седмицата може да промените в положителна посока всеки един житейски проблем.

В пълна сила е и хармоничният аспект на Меркурий с Уран, който беше точен вчера. Това благоприятно взаимодействие ще ни помогне да подходим нестандартно в шаблонните ситуации. Инерцията може да се преодолее, решенията ще са оригинални и в полза на всички.

Особено знакови и силни ще са сутрешните часове от 7 до 10 ч., когато е добре да отделите време за размисъл преди да вземете решение и да разговаряте с някого. Не избързвайте, отделете си време спокойно да обмислите. Ще видите, че решенията ще бъдат много благодатни.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел