06 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Честит Никулден на всички, които празнуват! Бъдете здрави и щастливи!

Започваме новата седмица с хубави аспекти. Днес денят е продуктивен и успешен, постарайте се да го използвате максимално ефективно. Енергия, концентрация и смелост ще има достатъчно, затова си заслужава да се мобилизирате максимално и да действате.

Лесно ще може да се договорите с важни институции, политически структури, с началници и ръководители. Самите ръководители, ще получат добра подкрепа от подчинените си.

Денят е добър и за физическа дейност, спорт. Днес в 13.37 ч. Марс и Плутон са в хармоничен аспект, който ще даде възможност да се концентрират силите, правилно да се фокусирате в нужните ви направления. Все пак правилно си дозирайте ангажиментите, защото макар и хармоничен, този аспект може да ви донесе голямо физически и психическо напрежение.

Не оставяйте нищо важно за утре, защото денят ще е ефективен едва след 14 ч., но Меркурий ще има напрегнат аспект с Нептун, който ще даде доста двойнствени ситуации, объркване и неясноти. За утре не се препоръчва ходене по институции и оформяне на документи.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел