06 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Овен и събужда активност, енергичност, желание да действаме по всички житейски направления,  да продължим задържаните ни делови задължения от вчера.

Денят обещава да е динамичен и продуктивен, не отлагайте нищо, постарайте се максимална работа да си свършите днес.

Сега е благоприятно време за проява на инициативност, защото Луната нараства, до 12 декември включително, когато настъпва пълнолунието в Близнаци е добре да се задвижат тези проекти, които искате да се развиват добре в бъдещето.

Отбележете си, че на 10 и 12 декември не трябва да се разчита, защото са ниско ефективни, по цял ден Луната ще е без курс.

Особено ако трябва да проведете срещи и да вземете решения, направете го днес или в понеделник, не отлагайте за събота и неделя, защото може да се объркате в преценките.

Напомняне: На 7 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 8 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  8 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  8 декември и ще излезете от поста на  9 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел