06 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е особен и важен ден. Намираме се преди новолуние, което настъпва утре. Затова не започваме нищо ново, не споделяме своите желания и намерения, пазим се от грешки, не взимаме решения.

Главният аспект за деня е квадратурата на Слънцето и Нептун. В такива моменти се губи обективността, преценките не са верни, настъпват колебания, емоциите ни отнемат от силите и ни объркват.

Днес и утре много внимавайте какво правите, не вярвайте дори  на красиви  обещания. Всяка информация да се проверява.

В този ден може да разберете как сте се справили с предходния месец. Ако денят протече относително спокойно и гладко, настроението и самочувствието ви е добро, това означава, че постъпките и решенията ви са били правилни.

Наблюдавайте и какви хора срещате и в какви ситуации попадате, сега се появяват на повърхността тъмните сили, които ще се опитат да ви изкушат и да ви отклонят от пътя.

Традиционно в този ден трябва да се намери време за почистване на пространството и освобождаване от стари, счупени, ненужни вещи. Както в дома, така и на работното място. Вечерта непременно запалете свещ, обходете пространствата, които обитавате и оставете да погори поне 1-2 часа. Не оставяйте свещта без надзор. Най-добре да се намирате на разстояние до 2 метра, за да може енергийно и вие да се пречистите.

ВАЖНО: ЛУННА ДИЕТА!!!

От сутринта след 6 ч. започваме лунната диета, която трябва да продължи до 15 ч. на 7 декември, а още по-добре и до вечерта.

Който може да издържи само на течности, това е отличен вариант, защото сега организмът спонтанно се пречиства и освобождава от токсини. Всички останали, които не гладуват, да преминат на плодово-зеленчукова диета. Повече за лунната диета може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00:00-04:50 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!