06 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 14.24 ч. е хубавата част от деня. Луната все още е в Скорпион и ще ни приучава да се адаптираме към новите условия.

Ще разберете, че се нуждаете от сериозни промени, за които трябва да се положат усилия.

Някои събития днес и утре може да ви се сторят много дразнещи и дори невъзможни, ще се наложи да се прояви повече воля и последователност.

Обърнете внимание, че има интервал на Луна без курс 14.24 ч. – 19.40 ч. , когато трябва да се внимава във всички, което се прави. Избягвайте да водите разговори и да взимате решения.

Днес и утре е в сила напрегнат аспект на Марс и Сатурн, който може да предизвика енергиен дискомфорт, напрежение, временни ограничения и дори физически наранявания. Много внимателно да се борави с машини, инструменти, както и при шофиране.

След 19.40 ч. Луната вече е в Стрелец, до края на вечерта ще усетите облекчение от угнетяващи мисли и чувство на вина. Ще се получи поне една добра новина и шанс за разрешаване на важни житейски ситуации.

ЛУНА БЕЗ КУРС14.24 ч. – 19.40 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.