06 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

В дните с благоприятна финансова активност е добре да си платите сметките, да посетите банки и да се занимавате с финансови дела. Добър момент е да направите дарение, да подпомогнете нуждаещи се. Всичко това ще оживи вашият личен финансов канал и ще можете да привличате повече парични средства.

Луната все още е в Близнаци. Днес ще видим типичната й проява като динамичен, любопитен и интелектуален знак.

Днес е  благоприятен ден, особено ако сте положили повече усилия в предходните дни след новолунието и сте се престрашили да тръгнете в нова посока. Може вече дори да получите първите положителни резултати.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще допринесе за стабилно и уравновесено настроение. Повишават се жизнените сили, идват нови идеи.

Денят е добър за обучение, писмена и научна работа. Меркурий и Сатурн започват да сформират положителен аспект, който ще е точен утре. Затова днес е подходящ ден да оформяте документи, да провеждате преговори и да ходите по институции.

От вчера Венера вече е в Риби. Тази планета ще създаде много по-мек и деликатен тон в отношенията, както на лично, така и на служебно ниво. Венера ще бъде в този знак до 2 май, това ще е време подходящо за задълбочаване на сърдечните взаимоотношения, че се проявява повече чувственост, загриженост и желание за взаимопомощ.

Трябва да се внимава при възникването на нови отношения. Да се напредва внимателно в тях, не избързвайте. Защото планетата Нептун, която управлява Риби може да ви заблуди и това, което сега ви се вижда прекрасно и в розови окраски, после да се окаже, че е съвсем друга реалност. Човек ще е повече склонен към идеализиране и фантазиране, ще вижда онова, за което мечтае, а не това, което е в действителност.

За утре не си назначавайте важни срещи и ходене по институции, защото денят няма да е ефективен. От 6.15 ч. сутринта до 18.31 ч. вечерта Луната ще бъде без курс.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.