06 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още във Водолей, но до 14 ч. аспектите не са хармонични.

Рано сутринта има напрегнат аспект, който може да отмени някои намерения, да създаде внезапни обрати и нервна обстановка. Внимавайте като шофирате и като работите с електрически прибори.

В интервала от 10 ч. до 14 ч. настъпва необяснима умора, негативни настроения може да ви откажат и от най-добрите ви намерения. Възможно е да се натъкнете на откази или на недобронамерени хора, които няма да проявят разбиране.

Опитайте се в този интервал да не се натоварвате и да не си насрочвате срещи и посещение на институции. Избягвайте и разговори с началници, няма да доведат до добри резултати.

Добрата новина за деня е, че Марс и Венера са в хармоничен аспект, който ще почувствате доста отчетливо след 14 ч., когато се преодолеят мрачните мисли и трудни настроения и се хармонизира обстановката. Отлично време да се свържете с приятели, да подобрите и заздравите своите отношения.

Колкото сте по-естествени и добронамерени, толкова по-лесно ще върви комуникацията.

Вечерта е благоприятна за срещи и празненства.

За утре не си правете планове за следобед, защото времето ще е ефективно само до 13 ч. След този час до края на деня Луната ще бъде без курс и трудно ще може да управлявате събитията.

Напомняне: На 7 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 8 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 8 април , повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 8 април и ще излезете от поста на 9 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв