06 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с трудолюбивата и прилежна Дева. Този знак принципно е ориентиран към диетите, здравето и борбата с бактерии и вируси, Девата е знак силно ангажиран с хигиената и здравословния начин на живот. Както се досещате ще продължава да се засилва нашата нова мания по хигиена и превенция на здравето. Но всичко това е обусловено от аспектите на небето, затова трябва да го издържим.

От днес ще нараства напрежението и конфликтността, защото утре очакваме Марс и Уран да са в конфликтен аспект, а в сряда настъпва пълнолунието във Везни.

Винаги 2-3 дни преди пълнолуние има прилив на емоции, събитията се ускоряват.

Днес до обяд трябва да се прояви повече търпение в общуването, защото ще има разминавания в гледните точки.

По-хармоничната част от деня е от 13 до 16 ч.

След 16.29 ч. вече Луната ще е без курс до края на деня. Точно в този интервал, трябва да се сдържа нервното напрежение и вътрешното недоволство, защото може сериозно да се влошат връзките и отношенията.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.29 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв