06 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В сравнение с предходните дни, когато имаше струпване на напрегнати аспекти, днес ще се почувстваме доста по-добре. Част от недоразуменията и напреженията ще са отшумели, някои ограничения и вътрешни задръжки и конфликти ще се преодолеят.
Денят е ефективен до 16.37 ч., до тогава Луната ще е в хармоничен аспект с Уран, което ще подпомага бързото развитие на събитията.
Ще се усеща много по-голяма лекота и вдъхновение, което липсваше от началото на седмицата.
Може днес да свършите най-наложителните си ангажименти, които не могат да чакат за след празниците.
Обърнете внимание, че след  16.37  до  21 ч.  Луната вече ще е без курс. Нека това време да бъде освободено от напрегната работа.
Отделете си време за размисъл и почивка, не вършете нищо важно, бъдете максимално концентрирани ако се налага да пътувате и да шофирате.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 16:37-21:02 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!