06 ЯНУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бързо и  продуктивно ще протече времето днес. Луната е в Дева и до края на деня сключва само хармонични аспекти с останалите планети.

Днес може да се възползвате от два много благотворни аспекта, които ще се точни утре:

  • Между Меркурий и Уран – който ще създаде предпоставки за бърза работа на ума, оригинални решения, срещи и предложения. Не отлагайте и не се колебайте, ако постъпи подходящата оферта или бизнес-предложение. Обърнете внимание и на предложенията и идеи дошли от ваши приятели и съмишленици. Ако трябва да си насрочвате срещи – направете го или днес или утре, но след 14.30 ч.
  • Другият хубав аспект е между Марс и Юпитер, съвпад в 18º на Скорпион. Това ечудесно съчетание в Скорпион на тези две активни планети. Те могат да допринесат нови проекти в образование, личностно развитие и бизнес. Не пропускайте тази възможност. Това влияние ще е в пълна сила утре, защото точният аспект е в 2.38 ч. на 7 януари и ще продължи и следващата седмица.

Ако трябва да избирате с какъв точно ангажимент да се захванете днес с домашна работа и семейни задължения или да поработите допълнително за вашата кариера и/или знания, непременно изберете втората опция.

За задълженията у дома по Девата отделете време утре, от сутринта до 14.30 ч. когато Луната ще бъде без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!