06 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с напомняне, че отново се намираме преди затъмнение. То ще бъде на 11 август, в 19° градус на Лъва, точно когато е и новолуние в Лъв, разбира се. Слънчевите затъмнения са на новолуние, а лунните затъмнения стават на пълнолуние.

Днес може да почувствате силен тласък и амбиция да продължите напред, нещо да промените, да намерите нова посока. Но не трябва да забравяте за ретроградните планети до края на август. Затова бъдете по-предпазливи с тези пориви за обновление.

Денят е активен и продуктивен особено от сутринта до 15 ч.

Отново наблюдавайте за знаци и подсказки от съдбата в часовете от 12-15 ч., този път доста по-лесно ще може да ги разгадаете, защото ще бъдат още по-директни и открити от друг път. Случилото се в този отрязък от време, както и мислите споходили ви тогава са силно показателни за развитието на събитията за следващите седем дни.

За утре – правете планове само до 11 ч., защото след това Луната ще е без курс до края на деня.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  02:47:04:33 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!